İnsan Vakfı Arakan'a Yardım Ulaştırdı

İnsan Vakfı kendisine ulaştırılan tüm yardımları Arakanlı Müslümanlara ulaştırdı. - 27.10.2017

İnsan Vakfı Arakana Yardım Ulaştırdı - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

25 Ağustos'tan bu yana Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslüman sayısının 605 bine ulaştı.

Zor şartlarda sınırı geçmeye çalışan Arakanlı Müslümanlar mülteci kamplarında zor şartlarda yaşam savaşı veriyor.

Myanmar'da da 5 bin civarında Arakanlı Müslüman mahsur kaldı. Arakan eyaletindeki şiddet olaylarından kaçmaya çalışan sığınmacılar tekne bulamadıkları için nehrin Bangladeş yakasına geçemedi.

Bangladeş'e sığınan binlerce Arakanlı Müslümanlara 'İnsan Vakfı' uzayardım ulaştırdı. Arakanlı Müslümanların yardımına koşan İnsan Vakfı çeşitli yardımlarda bulundu.

İnsan Vakfı Arakan kampanyası kapsamında kendisine iletilen tüm yardımı gıda, kırtasiye, giyim ve çadır olarak Arakanlı Müslümanlara ulaştırdı.

İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş ve İnsan Vakfı yardım ekbi ve İnsan Vakfı gönüllüsüİşadamı Ali Bakaner yardımları bizzat kendileri dağıttı.