Gayemiz

Gayemiz - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

"önce insan"

İnsan Vakfı, kuruluş amacı doğrultusunda teşkilâtlanmış bir yapıdır. Bu minvalde, ortak bir gaye etrafında bir araya gelmiş kurum ve gönüllü grupların davet, eğitim ve rehberlik çalışmalarını merkeze alarak oluşturdukları yapılarla Genel Merkez arasındaki bağı, etkileşimi, ortak ufkumuza yaklaşmayı ve toplumumuzun ihtiyaç duyduğu sosyal, eğitim (aile eğitimi, çocuk eğitimi) ve yardımlaşma alanında nitelikli projeleri üretir ve uygular.

İnsan Vakfı; hizmetlerinde toplumun geneline yönelerek birleştirici ve yapıcı roller üstlenen, çığır açabilecek ve öncülük yapabilecek bir yapı kurmayı ve bu yapıyı çalışmalarının yoğunlaştığı tüm zeminlerine taşıyarak, vakfedilen malı tahsis edilen alan için kullanılmasına ve bir hayır kurumu olarak hayırsever insanlarımızın teveccühlerini kazanarak, belirtilen çalışma alanlarında ülkemiz insanına hizmet götürüp vakıf kurumunu gelecek nesillere ulaştırmayı ilke edinmiştir.

İnsan Vakfı; inanç, fikir, yöntem ve hedefte yakalanan birlikteliği, Türkiye ve dünyanın her bölgesinde değere dönüştürmeye; Müslümanca bir bakış açısı ve dindar bir neslin yetişmesi için davet yolunu tercih etmeye; iman ve imkân var olduğu müddetçe, bu yoldaki çalışmalarına tüm teşkilâtlarıyla birlikte yılmadan devam edecektir.

İlişkili Videolar

Genel Bağış