Ayni Bağış

İnsan Vakfı, ihtiyaç sahiplerine imkanlar ölçüsünde her türlü ayni yardımı ulaştırmaktadır.

Bir çift ayakkabı, kış günü bedenleri ve yürekleri ısıtacak bir battaniye, bir kalem ve defter, kullanılmayan bir mutfak eşyası…

Bu ve bunun gibi evinizde, işyerinizde aldığınız ama kullanmadığınız, ihtiyacınızdan fazla olan pek çok eşya bir başkası için acil ihtiyaç malzemesi anlamına geliyor. Sizin için bir kenarda duran, çoğu zaman fark etmediğiniz bir malzeme bir ihtiyaç sahibi için pek çok şey ifade edebilir.

Haydi siz de evinizde – işyerinizde kullanmadığınız, üretimini ya da satışını yaptığınız giyim, kırtasiye, ev eşyası gibi ayni yardım malzemelerini ihtiyacı olanlarla paylaşın.

Ayni bağışlarınız için iletişim bilgilerimiz:

Adres : Merkez Mahallesi Silahtarağa Caddesi No:12 Bahariye Mevlevihanesi (Eyüp Devlet Hastanesi Karşısı) Eyüp / İSTANBUL
Telefon : (0212) 534 41 61 (pbx)
Faks : (0212) 631 76 31
E-Posta : insanvakfi@insanvakfi.org.tr