Aydın

HİZMETLER

• 3 ve 4 kişilik odalarda konaklama
  • Ranzalı / Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • Oda temizlik hizmeti
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Konferans salonu
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Masa tenisi
  • Langırt

SOSYAL AKTİVİTELER

• Sohbet programları
  • Söyleşi programları

ULAŞIM

Yurdumuz Adnan Menderes Üniversitesi’ne yürüme mesafesindedir. Şehrin merkezindedir.

Adres:
  Zafer Mahallesi Zubeyde Hanım Caddesi No:30  – Efeler / Aydın Tel:  0545 951 63 33 – 0534 723 0 13

Başvuru için tıklayınız

aydın öğrenci apartları, aydın öğrenci evi, efelerapart evler, erkek öğrenci yurdu, aydın üniversitesi öğrenci yurtları, özel yurt ücretleri, aydın öğrenci evleri kiralık, aydın öğrenci yurdu, aydın efeler erkek öğrenci yurtları, aydın öğrenci yurdu fiyatları, efeler erkek yurdu, aydın yurtları, özel yurt ücretleri, efeler erkek öğrenci yurtları, aydın apart daireler, aydın menderes üniversitesi yurdu, aydın öğrenci yurtları, aydın yurt ücretleri, yurt fiyatları aydın, aydın yurt, aydın erkek öğrenci yurdu, aydınyurt, aydın özel yurtlar, aydın erkek yurdu, aydın apart öğrenci evleri, erkek öğrenci apart, erkek yurdu, aydın menderes üniversitesi yurt fiyatları, aydın menderes üniversitesine yakın yurt, aydınapart, efeler erkek yurdu, aydın öğrenci yurtları fiyatları, aydın erkek apart, aydın özel üniversite, aydın apart fiyatları, aydın efeler erkek öğrenci yurtları, aydın öğrenci yurdu, özel yurt fiyatları, aydın erkek öğrenci yurtları, aydın efeler yurtları, aydın menderes üniversitesi yurt ücretleri, aydın yurt fiyatları, aydın üniversitesi yurt, aydın erkek yurtları, aydın erkek öğrenci apartları, aydın özel yurt fiyatları, aydın öğrenci yurdu fiyatları, aydın öğrenci evleri kiralık,