Antalya

Özel Ertuğrul Gazi Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu - Antalya - Kepez

HİZMETLER
  • 3 ve 5 kişilik odalarda konaklama
  • Yüksek lisans ve doktora öğrencilerine tek kişilik oda.
  • Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Tv Salonu

KAPASİTE: 40 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE

Masa tenisi

ULAŞIM
Yurdumuz;
Akdeniz Üniversitesi merkez yerleşkesine 15 dakika yürüme mesafesindedir.
Antalya'da öğrenim görmekte olan üniversite öğrencilerinin yoğun
olarak konakladığı bir lokasyonda olup alışveriş merkezleri,
sosyal tesisler ve gençlik merkezlerine kolayca ulaşılabilen bir konuma sahiptir.

Adres:
 Yeşilyurt Mah. 4314 Sok. no:6 Kepez / Antalya    Tel: 0 (242) 227 73 74

Başvuru için tıklayınız

İlişkili Videolar

• Antalya Ertuğrul Gazi Erkek Öğrenci Yurdu

antalya yurt, antalya üniversite yurdu, kepezde erkek öğrenci yurdu, antalya yurtları ücretleri, kepez erkek öğrenci yurdu, akdeniz üniversitesi erkek yurt, kepez öğrenci apart evleri, kepez erkek öğrenci yurtları, antalya erkek öğrenci yurdu, kepez erkek öğrenci yurdu fiyatları, kepez özel yurtlar, kepez özel yurt fiyatları, Kepez öğrenci evi, kepez özel yurt başvuruları, kepezde erkek yurdu, akdeniz üniversitesi yakın erkek öğrenci yurdu, yatılı yurt fiyatları, konyaaltı üniversite öğrenci yurtları, kepez üniversite yurdu, kepezyurt, Ertuğrul Gazi Erkek Yurdu, kepez erkek yurdu, antalya yurt fiyatları, kepezde üniversite yurdu, konyaaltı üniversite öğrenci evi, kepez öğrenci yurdu fiyatları, antalya özel yurtlar fiyatları, Kepez öğrenci yurdu, akdeniz üniversitesi erkek yurdu, kepez erkek öğrenci evi, antalya öğrenci yurdu, kepezde erkek öğrenci yurdu, akdeniz üniversitesine yakın erkek yurdu, antalya özel yurtlar, antalya özel yurt, antalya öğrenci yurdu, antalyada yurtlar, antalya ogrenci yurtlari, antalya üniversite yurtları, antalyada özel öğrenci yurtları, öğrenci yurtları antalya, antalya apart öğrenci yurtları, akdeniz üniversitesi yurt, akdeniz üniversitesi yurt fiyatları, akdeniz üniversitesi yurt imkanları, akdeniz üniversitesi öğrenci yurdu, akdeniz üniversitesi erkek öğrenci yurtları, akdeniz üniversitesi öğrenci yurtları, akdeniz üniversitesi erkek öğrenci yurdu, akdeniz üniversitesi yurdu, akdeniz üniversitesi kampüsü içindeki yurtlar, akdeniz üniversitesi öğrenci yurtları fiyatları, akdeniz üniversitesi özel yurt ücretleri, akdeniz üniversitesi devlet yurtları, akdeniz üniversitesi öğrenci evleri, akdeniz üniversitesi yurtları fiyatları, akdeniz üniversitesine yakın erkek öğrenci yurtları, akdeniz üni yurtları, akdeniz üniversitesine yakın özel erkek yurtları, antalya akdeniz üniversitesi yurtları, antalya akdeniz üniversitesi yurt fiyatları, akdeniz üniversitesi çevresindeki yurtlar, akdeniz üniversitesi çevresindeki özel yurtlar, akdeniz üniversitesi erkek yurtları, akdeniz universitesi yurt, akdeniz üniversitesi özel erkek yurtları, akdeniz üniversitesine yakın devlet yurtları, akdeniz üniversitesi içindeki yurt, antalya akdeniz üniversitesi devlet yurtları fiyatları, antalya erkek öğrenci yurtları, antalya erkek öğrenci apart, antalya erkek öğrenci yurtları fiyatları, antalya erkek öğrenci apart fiyatları, antalya özel erkek öğrenci yurtları, antalya erkek apart, antalya özel yurtlar erkek, antalya erkek yurt fiyatları, antalyada erkek öğrenci yurtları, antalya özel erkek yurtlar ve fiyatları, antalya erkek öğrenci yurdu fiyatları, antalya merkez erkek öğrenci yurtları fiyatları, antalyada erkek öğrenci yurdu fiyatları, antalya özel erkek yurt fiyatları, antalya özel erkek öğrenci yurtları fiyatları, antalya özel erkek yurtlar, antalyadaki yurtlar ve fiyatları, antalya özel yurtlar ve fiyatları, antalya özel yurt fiyatları, antalya yarı özel yurtlar, antalyada özel yurt fiyatları, antalya yurtları ücretleri, antalya özel yurt ücretleri, antalya özel yurtlar fiyatları, özel yurt fiyatları antalya, antalyadaki özel yurt fiyatları, antalya da yarı özel yurtlar, antalya erkek yurtları, antalya erkek öğrenci yurdu, akdeniz erkek öğrenci yurdu, antalya erkek öğrenci pansiyonları, akdeniz erkek öğrenci yurtları, akdeniz erkek öğrenci yurdu antalya, akdeniz erkek öğrenci yurdu antalya fiyatları, özel akdeniz erkek öğrenci yurdu antalya, akdeniz öğrenci yurdu antalya, antalya akdeniz yurdu, akdeniz yurdu antalya, yurtkur akdeniz öğrenci yurdu, antalya akdeniz öğrenci yurdu, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, erkek öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, öğrenci evleri fiyatları, özel öğrenci yurtları fiyatları, erkek öğrenci yurtları fiyatları, erkek yurt fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, en uygun yurt fiyatları, öğrenci pansiyon fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, özel erkek yurt fiyatları, özel yurt fiyatları, özel yurt ücretleri, özel yurtlar, ozel yurt fiyatlari, yarı özel yurt fiyatları, yarı özel yurtlar, özel yurt ara, özel yurtlar ne kadar, özel üniversite yurtları, üniversite devlet yurtları ücretleri, akdeniz üniversitesine yakın apartlar, akdeniz üniversitesi apart, antalya akdeniz üniversitesi yakınındaki apartlar, akdeniz universitesine yakin apart, akdeniz üniversitesi ev kiraları, akdeniz üniversitesine yakın evler, akdeniz üniversitesi apart evler, antalya kepez apartlar, antalya kepez öğrenci apartları, akdeniz üniversitesi devlet yurdu fiyatları,