Antalya

HİZMETLER
  • 3, 4 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane ve ütü odası
  • Kantin
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Fitness salonu

KAPASİTE: 102 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE
Fitness
Masa tenisi

ULAŞIM
Yurdumuz, Konyaaltı ilçesinin en nezih mahallelerinden
Toros Mahallesi’nde yer almaktadır.
Akdeniz Üniversitesi Güney Kapısı’na 230 m.
mesafede bulunan yurdumuz, üniverisiteye en yakın özel kız yurdudur.
Ayrıca yurdumuzun, Konyaaltı sahiline uzaklığı 2 km’dir.

Adres:
 Toros Mahallesi, 854 Sokak No:3, Konyaaltı / Antalya    Tel: 0 (242) 228 66 22  – 0 (544) 571 2 622    Web:  www.aksakizyurdu.com

Başvuru için tıklayınız

İlişkili Fotoğraflar

antalya yurt, antalya kız öğrenci yurdu fiyatları, antalya apart yurt kız, antalya uygun öğrenci yurtları, öğrenci yurt fiyatları, antalyada kız öğrenci yurdu, öğrenci yurdu fiyatları, akdeniz üniversitesi apart, antalya ogrenci yurtlari, antalyada yurtlar, özel yurtlar antalya, antalya özel apart, antalya kız yurdu fiyatları, antalyada yurtlar, antalyadaki yurtlar ve fiyatları, antalyada ucuz apartlar, antalya öğrenci apart evler, yurt antalya özel, antalyada apart, antalyada günlük apart, antalyada en ucuz yurtlar, antalyada apart öğrenci evleri, antalya öğrenci yurtları fiyatları, antalya öğrenci misafirhaneleri, antalya kız öğrenci yurtları, kız öğrenci yurdu antalya, antalya kız apart, antalyada yurtlar, antalyada özel yurtlar, antalya ucuz yurt, antalyada öğrenciye kiralık daire, antalya akdeniz üniversitesi yurtları, antalya öğrenci, antalyada apart evler öğrenci, antalya ogrenci yurtlari, öğrenci apartları antalya, konyaaltı yurt, antalya apart yurt fiyatları, antalya apart fiyatları, antalya cebeci kız öğrenci yurdu, akdeniz üniversitesine yakın yurtlar, antalyada kız öğrenci yurtları fiyatları, antalya konyaaltı apart, antalya kiz yurtlari, akdeniz üniversitesine yakın pansiyonlar, antalya öğrenciye kiralık, Konyaaltı kız yurdu, konyaaltı kız yurdu, antalya özel yurtlar kız, öğrenciye apart daire antalya, antalya konyaaltı apart yurt, antalya konyaaltı yurt fiyatları, antalya konyaaltı özel yurtlar, antalya öğrenci rezidans, antalya kız yurtları fiyatları, üniversite öğrenci yurtları, antalya öğrenci evi kiralık, antalyada apart ev fiyatları, konyaaltı öğrenci yurtları, apart öğrenci evleri antalya, antalya öğrenci residence, antalyada kız öğrenci yurdu, tek kişilik yurt fiyatları antalya, antalya öğrenci yurtları, antalya öğrenci yurtları kız, antalyada öğrenci pansiyonları, antalya tek kişilik apart yurt, antalyada öğrenci apart fiyatları, antalyada öğrenci için apart daireler, antalya apart öğrenci, antalyada ucuz kız yurtları, antalya maltepe kız öğrenci yurtları, antalya kız ogrenci yurtlari, antalya kız yurt fiyatları, antalya ucuz kız öğrenci yurtları, antalya özel kız öğrenci yurtları fiyatları, antalya özel yurt fiyatları, antalyada yurtlar, özel kız yurt fiyatları, antalya yurt fiyatları, antalya bahçelievler kız öğrenci yurdu, antalyadaki yurtlar ve fiyatları, antalya kız yurtları, antalya konyaaltı özel yurt fiyatları, antalyada apart yurt fiyatları, akdeniz üniversitesi apart, özel yurtlar antalya, üniversite yurtları, antalya apart daire öğrenci, akdeniz üniversitesi yurt fiyatları, kız yurt fiyatları, antalya öğrenci apart daire, antalya ogrenci evleri, antalya beşevler kız öğrenci yurtları, antalya yurtlar, antalya ucuz apart, antalya kızılay kız öğrenci yurtları, antalya ucuz kız yurtları, antalya apart yurt kız fiyatları, antalya yurdu, konyaaltı kız öğrenci yurdu, öğrenci yurdu fiyatları, ogrenci yurtlari, antalya apart öğrenci evleri fiyatları, antalya balgat öğrenci yurtları, antalyada apart fiyatları, antalya eşyalı öğrenci evleri, akdeniz üniversitesi kız yurdu, antalya öğrenciye iş, antalyada ucuz apartlar, antalya apart öğrenci evleri, antalyada öğrenci apartları, akdeniz yurdu antalya, antalya akdeniz yurdu, akdeniz üniversitesi yakını apart, akdeniz üniversitesi yurt imkanları, antalya özel kız öğrenci yurdu, antalya konyaaltı kız öğrenci yurtları fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, ögrenci yurtları, antalyadaki öğrenci yurtları, antalya tek kişilik yurt, antalya özel apart, antalya öğrenci apart, antalya özel öğrenci yurtları fiyatları, antalya kız yurtları, antalya öğrenci pansiyonları, antalya özel öğrenci yurtları, antalya kız öğrenci apart fiyatları,