Ankara

• 1, 3, ve 5 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Dinlenme Odası
  • Etüt odaları

KAPASİTE: 46 öğrenci

ULAŞIM
Yurdumuz;
Ankara Üniversitesi
Cebeci Yerleşkesine yürüme 12 dk,
Dil tarih ve Coğrafya Fakültesine metro ile 15 dk,
Beşevler Yerleşkesine metro ile 15 dk,
Gazi Ünviversitesi
Beşevler Yerleşkesine metro ile 15 dk,
Tıp fakültesine metro ile 20 dk,
Merkez Yerleşkesine metro ile 25 dk,
Emek Yerleşkesine metro ile 30 dk. mesafededir.

Adres:
 Fakülteler Mah. Yeni Ankara Cad. No:10 Çankaya Ankara   Tel: 0 (312) 363 00 94

Başvuru için tıklayınız

ankarada yurt, ankara yurt, ankara çankaya kız yurdu, gazi üniversitesine yakın kız yurtları, çankaya özel yurtlar fiyatları, çankaya üniversite yurdu, ankara çankaya özel yurt fiyatları, çankaya özel öğrenci yurtları, çankayaözel yurtlar, çankaya üniversite öğrenci yurtları, ankara üniversitesi yakın yurt, çankaya ozel yurtlar, gazi üniversitesi yakın yurt, gazi üniversitesi kız yurdu, ankara çankaya yurtlar, ankara üniversitesine yakın yurtlar, kız öğrenci yurdu, ankara üniversitesi kız yurtları, gazi üniversitesine yakın kız yurdu, ankaraçankayakız öğrenci yurtları, çankaya kız yurtları, ankara üniversitesi yurt fiyatları, çankaya kiz yurtlari, çankaya öğrenci yurtları fiyatları, çankayakız öğrenci yurtları, ankara çankayaöğrenci apartları, çankaya kız öğrenci yurdu, gazi üniversitesine yakın yurt, çankaya özel kız yurtları, ankara üniversitesine yakın kız yurdu, ankara üniversitesi kız yurdu, ankara üniversitesi yurt ücretleri, çankaya vakıf yurdu, gazi üniversitesi kız yurtları, çankaya kız öğrenci yurtları, çankaya kyk yurtları fiyatları, çankaya kız yurdu, çankaya kız yurdu fiyatları fiyatları, çankayaöğrenci yurdu, Cebeci Kız Yurdu, çankayaöğrenci evleri, ankara üniversitesine yakın yurt, çankayaözel yurt fiyatları, cebeci yurt