Giriş Yap / Kayıt Ol

Gazze Acil Yardım

7 Ekim’e kadar Filistin’de muhtelif yardım çalışmaları yürüttük. 150 yetime aylık düzenli yardım ulaştırdık. Ramazanda iftar organizasyonları düzenledik ve bağışçılarımızın bize emanet ettiği vacip kurbanları keserek ihtiyaç sahipleri ne ulaştırdık. 7 Ekim’den sonra ise insanlık tarihinin en ağır saldırılarına maruz kalan Gazze’ye acil insani yardım ulaştırdık ve ulaştırma ya devam ediyoruz.

Bombardımanlar sonucu Gazzeliler sağlık, gıda ve her türlü insani yardıma muhtaç durumdalar. İnsan Vakfı olarak Gazzeli kardeşlerimize yardımlarınızı ulaştırmaya devam ediyoruz.

Yardımlarınızı online bağış aracılığı ile ya da TR20 0020 5000 0936 4683 9000 01 numaralı IBAN numaramız üzerinden vakfımıza ulaştırabilirsiniz.  Detaylı bilgi için; 0212 534 41 61 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.